Skip to main content

Getuigenissen

“We weten uit onderzoek dat wat mensen echt gelukkig maakt, is iets goeds doen voor een ander, je geluk delen! Ik kan het vrijwilligerswerk aan iedereen aanraden!”

Frank

Vrijwilliger

“Wat betekent KATRINAHOF voor mij? Samen omringd zijn, door de kleurengloed van de ochtend. Handen vinden elkaar door een flinterdun gordijn. Woorden zweven verbindend door de blauwe lucht. Zielen en harten vinden elkaar in herkenning en erkenning. Als vrije vogels nieuwe horizonten opzoeken. Elkaar ontmoeten in volwaardigheid.”

Willy

Vrijwilliger PEPERKOREN

“Onze zoon bracht 20 jaar door op dezelfde school, waar hij zich geliefd en begrepen voelde. Toen de schooltijd eindigde, waren we bezorgd over zijn volgende stap. Gelukkig vonden we KATRINAHOF. Enkele maanden na de opstart voelt onze zoon zich er al thuis, omringd door vriendelijke begeleiders en nieuwe vrienden. Als hij een dagje omwille van ziekte of vakantie niet naar Katrinahof kan gaan, vindt hij dat oprecht jammer. Het dagcentrum biedt een warme en veilige haven, waar hij elke dag straalt. We appreciëren de open communicatie met de begeleiders, hun enorme betrokkenheid en inzet. Katrinahof is meer dan een voorziening; het is een oase van rust, zorg en vriendschap. We hopen dat hij er nog vele jaren deel van mag uitmaken. ”

Martine

Mama van M.