Skip to main content

Vrijwilligers

Vrijwilligers betekenen heel veel voor KATRINAHOF, jullie zijn de kers op de taart! Je krijgt een warm onthaal en we gaan samen op zoek naar een taak die jou aanspreekt.

Vrijwilligerswerk hoeft niet groots te zijn, het zit in kleine alledaagse dingen! Wat extra individuele aandacht, wie geniet daar niet van? Een kleine wandeling, samen een hobby delen of gewoon samen een kopje koffie drinken, meer hoeft het soms echt niet te zijn... Anderzijds is het ook een meerwaarde voor jezelf en kan je jouw vrije tijd aangenaam invullen.

Je maakt deel uit van een groter geheel en draagt bij aan de realisatie van een samenleving waarin iedereen de kans krijgt op een kwaliteitsvol leven. Wij engageren ons om vrijwilligers op een professionele manier te begeleiden en op te volgen. SAMEN zoeken we vrijwilligerswerk op maat van jou!

Enkele voorbeelden van vrijwilligerswerk:

  • samen wandelen met de hond
  • samen zwemmen
  • samen naar de yogales
  • samen de krant lezen
  • samen wat klusjes opknappen
  • vervoer naar activiteiten
  • samen breien
  • samen soep maken
  • samen soep bedelen
  • ...

Vacatures voor vrijwilligers

Taakomschrijving

Samen met een persoon met een beperking breien of naaien.

Voor wie?

Ik ben een goedlachse vrouw van 49 jaar oud en ik hou van breien en naaien. Ook kaarten, domino spelen, puzzelen, … zijn activiteiten die ik graag doe. Samen met jou naar een brei- en/of naaiclubje gaan zou ik supertof vinden. Ik geniet van de aandacht en vind het fijn als ik iets ‘zelfstandig’ kan doen met jouw bemoedigende woorden.

Interesse?

Contacteer Ineke, Esther of stuur een contactmail.

Taakomschrijving

Samen op pad met een persoon met een beperking

Voor wie?

Ik ben op zoek naar iemand die 1 keer om de maand met mij een uitstapje wil doen. Ik hou heel erg van klassieke muziek en ga graag naar concerten. Ook musea interesseren me wel. Mag ik een keertje mee met jou?

Interesse?

Contacteer Ineke, Esther of stuur een contactmail.

Taakomschrijving

Samen op uitstap met een persoon met een visuele en verstandelijke beperking

Voor wie?

Ik ben op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die samen met mij leuke uitstapjes wilt maken. Ik heb een matige mentale beperking en een visuele beperking. Samen naar een concert gaan of een uitstapje maken naar 't Stad om iets te eten of te drinken daar word ik gelukkig van. Een fijne babbel en een stapje in de wereld zetten met de hulp van iemand die naast een aantal praktische zaken ook gezelschap kan bieden zou zeer welkom zijn.…

Interesse?

Contacteer Ineke, Esther of stuur een contactmail.

Taakomschrijving

Samen gaan zwemmen met een persoon met een beperking

Voor wie?

Ik ben op zoek naar een betrokken vrijwilliger die samen met mij op regelmatige basis zou willen gaan zwemmen. Ik ben een man met een verstandelijke beperking en kan goed zwemmen. De verplaatsing maken naar het zwembad en het initiatief nemen om te gaan zwemmen lukt me moeilijk alleen. Een fijne babbel, een stapje in de wereld zetten en sportief bezig zijn is voor mij van groot belang.

Interesse?

Contacteer Ineke, Esther of stuur een contactmail.

Taakomschrijving

Samen met je team een dagje meehelpen bij KATRINAHOF

Voor wie?

KATRINAHOF kan soms helpende handen gebruiken. Ben jij met je team nog op zoek naar een betekenisvolle teambuildingsactiviteit? Zo'n activiteit versterkt niet alleen de teamspirit maar heeft ook een blijvende impact op onze voorziening. Laat van je weten! Samen gaan we op zoek naar waar we jullie vaardigheden en/ of expertise kunnen inzetten om een verschil te maken in het leven van anderen. Samenwerken, empathie en gemeenschapszin staan centraal in deze unieke teambuildingervaring bij KATRINAHOF.

Interesse?

Contacteer Ineke, Esther of stuur een contactmail.

Neem contact op

Interesse om ook vrijwilliger te worden bij KATR!INAHOF? Laat het ons weten!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.