Op zaterdag 29 juni vierde de BLIKFABRIEK hun 5-jarig bestaan met een reeks feestelijke activiteiten en evenementen. De BLIKFABRIEK, gevestigd op de oude Crown-site in Hoboken, is uitgegroeid tot een creatieve hotspot en broedplaats voor sociale, culturele en artistieke activiteiten. Hier komen kunstenaars, ondernemers en de lokale gemeenschap samen om te creëren en elkaar te inspireren.

Een van de trouwe partners van de BLIKFABRIEK is team EKIEPE. Sinds enkele jaren is deze groep, bestaande uit vijf personen en een jobcoach, elke woensdagvoormiddag actief op de site. Ze dragen bij aan het proper houden van de locatie, voeren schilderwerken en klusjes uit, helpen bij de afwas in CANTIN, planten bloembollen en voeren mee strijd tegen het sluikafval op de parkings.
Daarnaast worden ze jaarlijks gevraagd om te helpen bij de eindejaarsactie van DC Belgium, de projectontwikkelaar van de site, en dragen ze zo bij aan het succes van deze actie voor hun klanten.

Voor dit jubileum werden we door hen uitgenodigd om deel te nemen aan de festiviteiten.
Onze ambassadeurs Ciska, Marouan en jobcoach Ann stelden KATRINAHOF vol trots en enthousiasme voor aan het grote publiek. Zij maakten een aantal mensen warm om hun eerste stappen als vrijwilliger te zetten. En verkochten de mooie producten die door de verschillende ateliers in KATRINAHOF gemaakt worden.