Skip to main content

Eenvoudige opdrachten uitbesteden

Ontdek de kracht van een samenwerking met KATR!NAHOF?

  1. Kwaliteit en precisie: Deelnemers van KATR!NAHOF zijn vastbesloten om hun talenten te tonen en werken met precisie onder begeleiding. Bedrijven kunnen rekenen op kwalitatief hoogstaand werk dat met zorg wordt uitgevoerd.
  2. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO): Samenwerken met organisaties die mensen met een beperking ondersteunen, draagt bij aan het MVO-beleid van een bedrijf. Het laat zien dat het bedrijf betrokken is bij de samenleving en bereid is om diversiteit en inclusie te omarmen.
  3. Toewijding en betrokkenheid: Deelnemers van KATR!NAHOF zijn gemotiveerd en betrokken bij hun werk. Door met hen samen te werken, kunnen bedrijven profiteren van de toewijding en enthousiasme van deze individuen.
  4. Creativiteit en diversiteit: Deelnemers brengen een diversiteit aan achtergronden, perspectieven en talenten met zich mee. Dit kan leiden tot nieuwe ideeën, innovatieve oplossingen en creatieve benaderingen voor zakelijke uitdagingen.
  5. Positieve uitstraling: Het tonen van betrokkenheid bij de gemeenschap en het ondersteunen van mensen met een beperking kan een positieve indruk achterlaten op klanten, partners en de bredere samenleving. Het kan de reputatie van het bedrijf versterken en loyaliteit bij stakeholders vergroten.

Kortom, samenwerken met groepen die zinvolle arbeidsmatige opdrachten uitvoeren biedt bedrijven niet alleen hoogwaardige diensten, maar ook de kans om hun MVO-doelstellingen te bevorderen, betrokkenheid te tonen en te profiteren van de diversiteit en toewijding van deze individuen.

Wat bieden wij aan?

Uitvoeren van externe opdrachten: Onze groep voert opdrachten uit voor bedrijven en particulieren, zonder al te hoge tijdsdruk. Enkele van onze gewaardeerde partners zijn Zeelandia, Gamaco, Wibra en Opnieuw & Co, …

Semi-industrieel werk: We zijn bedreven in diverse taken, zoals het plooien van mailings, stickeren van enveloppen, vullen, schuren, sorteren, assembleren en (her)labelen. Efficiëntie en precisie staan hierbij centraal.

Relatiegeschenken, goodiebags en themapakketten: Onze deelnemers stellen met zorg relatiegeschenken en goodiebags samen. Ook kunnen we unieke themapakketten ontwerpen en inpakken.

Upcyclen van kleine meubels: We geven nieuw leven aan bijzettafeltjes, stoelen, zitkrukjes en kapstokken. Creativiteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

Vullen en samenstellen van themadozen: Voor musea, exposities en tentoonstellingen creëren we themadozen die de verbeelding prikkelen.

Wat verwachten we van u?

  • Een warm hart voor mensen met een ondersteuningsbehoefte omwille van hun verstandelijke beperking of autisme spectrum stoornis
  • Taken die zonder tijdsdruk kunnen afgewerkt worden
  • Een open communicatie met onze begeleiders rond afspraken, verwachtingen, prijzen van de taken

Waar wordt er aan uw opdrachten gewerkt?

Wij voeren uw opdrachten uit op de 2 campussen van ons dagcentrum KATR!NAHOF:

Fromentinstraat 1, 2050 Antwerpen.

Blancefloerlaan 100, 2050 Antwerpen

Wij werken het liefst samen met lokale bedrijven om zo uw en onze ecologische voetafdruk/ transportkosten klein te houden (Antwerpen – Waasland)

Is uw bedrijf toch verder gelegen dan zoeken we graag samen uit hoe we u verder kunnen helpen.

Contact

U kan ons contacteren voor een vrijblijvend gesprek betreffende opdrachten zonder tijds- of prestatiedruk.

Samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn betreft deze taken, onze ruimte, verwachtingen,…

Wanneer de verwachtingen in dezelfde lijn liggen maken we goede afspraken (transport, tijd, kosten,…)
Een samenwerking met ons dagcentrum kan zowel voor eenmalige als voor langdurige opdrachten.

Eveline Cornillie

Projectmedewerker

0491 71 73 21

e-mail