Kurk!

Het "semi-industrieel atelier" van het dagcentrum biedt seriematige taken aan, in opdracht van externe werkgevers. De motivatie en interesse van de gebruikers voor dit atelier is erg groot. Spijtig genoeg ondervinden begeleiders reeds lang moeilijkheden om voldoende geschikte opdrachten te vinden. Geïnspireerd door de collega's van onder andere Monnikenheide in Zoersel, besloten we om het over een andere boeg te gooien en ons huidig aanbod aan te vullen met een nieuw project: kurk!

We willen in de regio Linkeroever en Waasland gebruikte kurken inzamelen en sorteren. Deze worden daarna gerecycleerd tot kurkkorrels, welke gebruikt worden als ecologisch bouwmateriaal.

We zien vele mogelijkheden in dit project: een kwalitatief activiteitenaanbod, op maat van de gebruiker, nauw verbonden met onze omgeving, een bijdrage in een maatschappij waarin duurzaamheid en ecologie steeds belangrijker wordt...

Voor de inzameling van gebruikte kurken (in alle maten, vormen en grondstoffen) doen we graag een beroep op U!

Voor meer info kan U contact opnemen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 inclusSoepie